AvatarUX:n TikiPop-kolikkopeli hyödyntää innovatiivista PopWins-mekanismia, joka laajentaa rullia ja lisää voittomahdollisuuksiasi. Se sijoittuu muinaisiin raunioihin ja siinä on Tiki naamareita viiden rullan ja kolmen rivin asettelussa. Voittavalla pyöräytyksellä rullat laajenevat symbolien “Pop” -toiminnolla, jolloin saat viisi riviä peruspelien aikana tai seitsemän riviä ilmaiskierrosten aikana.

Tämän jännittävän järjestelmän avulla voit voittaa ilmaiskierroksilla jopa 32 000 kertaa panoksesi. Voit pyöräyttää pelipyörää saadaksesi lisää ilmaispelejä, jos pelaat TikiPopia verkossa.

Tikin tarina

Se on toinen jännittävä PopWins-kolikkopeli, jonka on tehnyt hongkongilainen AvatarUX. Tämä peli seuraa BountyPopin, PopRocksin ja muiden suosittujen nettikasinopelien virtuaalisia jalanjälkiä. Tämän kolikkopelin grafiikat ovat muiden AvatarUX-pelien kanssa samantasoisia. Se sijoittuu viidakkoon, jossa on kauan sitten kadonneen asteekkien sivilisaation raunioita.

Kaksi symboliryhmää voi luoda voittoja ylittäessään rullat joko vasemmalta tai oikealta puolelta. Neljä korttisymbolia johtaa pienempien arvojen yhdistelmiin, kun taas viisi värikästä ja yksityiskohtaista Tikiä ovat arvokkaampia.

TikiPop on monien muiden pelien tapaan kullanarvoinen nettikolikkopeli, jonka teemana ovat atsteekit tai muut muinaiset kulttuurit. Koristeellinen kultainen kehys ympäröi symboliruutua. Näet myös enemmän kultaa korostamassa Tiki- ja pelikorttisymboleita. Tämä peli näyttää upealta kännyköissä ja tietokoneissa, mutta se on paljon muutakin kuin pelkät kauniit kasvot.

Pop for Prizes

Panostusalue alkaa nollasta. tikiPop on ilmainen, mutta jos haluat voittaa oikeaa rahaa, sinun on panostettava rahaa. Voit pelata oikealla rahalla vain 0,20:llä, mutta tämän ja maksimissaan 20,00:n välillä on monia vaihtoehtoja. Ilmaiskierrokset avautuvat välittömästi asettamalla valinnaisen bonuspanoksen 100-kertaisena panoksesi.

Tämän pelin keskimääräinen palautusprosentti on 96,1 %. TikiPopin voittolinjataulukko näyttää, kuinka paljon voit voittaa symbolia kohden kokonaispanoksestasi.
Nyt on täydellinen hetki selittää PopWins: Mikä tahansa aseistariisuvassa yhdistelmässä esiintyvä symboli “poksahtaa” ja korvataan kahdella satunnaisella hahmolla, jotka pinoutuvat päällekkäin samalle rullalle. Voittotapojen määrä kasvaa ja vastaus aktivoituu. Prosessi toistuu, jos voitat uudelleen. Peruspelissä rullat voidaan laajentaa viiteen riviin. Kaikkien voittojen arvo sarjassa kaksinkertaistuu, kun rullia on viisi.

Nappaa lisää kultaa ilmaispeleissä.

Kultaisen Tikin ilmestyminen kolmeen tai useampaan paikkaan käynnistää bonuskierroksen, jossa on ilmaiskierroksia. Voit pyöräyttää uhkapelipyörää saadaksesi lisäpelejä ennen kuin tämä ominaisuus TikiPop-kolikkopelissä alkaa.

Ensimmäiset seitsemän kierrosta ovat ilmaisia, mutta sinulla on 50/50 mahdollisuus voittaa 11 kierrosta, jos pyörität pyörää. Sen jälkeen voit joko hyväksyä ilmaiskierrokset tai yrittää pyörää uudelleen saadaksesi mahdollisuuden 15 peliin.

Voit valita uhkapelin, mutta jos saat neljä tai viisi kultaista Tikiä, saat 11 tai 15 ilmaiskierrosta.

Ennen kuin ilmaispelit alkavat, rullat laajenevat satunnaisesti enintään viiden rivin korkeuteen. popWins-kierros on edelleen voimassa, mutta toisin kuin peruspelissä, rullat eivät nollaudu, jos häviät kierroksia. Ne laskeutuvat lyhimmän korkeuteen.TikiPopin nettikolikkopeliä voi laajentaa seitsemään riviin, mikä antaa 33 614 eri tapaa voittaa.

Kultainen symboli ilmestyy vain ilmaispeleissä, ja se maksaa 2x,5x tai 10x panoksen, kun se ilmestyy kolmelle, neljälle tai kaikille viidelle rullalle. Tätä kierrosta parantaa voittokerroin, joka lisää voittoja 1x joka kerta, kun saat PopWinin. Jos avaat kaikki seitsemän riviä, voittosi kaksinkertaistuvat. Voit myös ansaita ylimääräisiä ilmaiskierroksia palkinnoksi laajennetuista rullista.

Käy lisää online Tikis

ReelPlayn Tiki Infinity Reels -pelissä on myös laajenevat rullat. Aina kun voitat sarjan, ilmestyy ylimääräinen kierros. Ylärajaa ei ole olemassa.

Tiki Idol on hauska ja suoraviivainen kolikkopeli High 5 Gamesilta. Tämä 40-linjainen, viiden rullan kolikkopeli sisältää ilmaiskierroksia ja laajenevia kuvakkeita.

Aloita atsteekkiseikkailusi

TikiPop on fiksu peli, joka palkitsee sinut jokaisesta onnistuneesta pyöräytyksestä. Voit asettaa bonuspanoksen saadaksesi heti pääsyn ilmaispeleihin. Tämä kierros tuo kuitenkin aivan uudenlaista jännitystä, sillä siinä on nouseva kerroin, upouusi symboli ja enemmän tapoja voittaa.

Pelaa TikiPop-kolikkopeliä netissä parhailla mobiili- ja nettisivustoilla jopa 32 000 panoksella.

Kitty POPpins -kolikkopelin arvostelu

Valmistaudu maagiseen ja jännittävään nettikolikkopelikokemukseen nimeltä Kitty Poppins. Se on pakollinen peli kissojen ystäville, kolikkopelien harrastajille ja kaikille muille pelaajille, sillä siinä on laaja valikoima bonusominaisuuksia, kuten scattereita ja sähköistäviä symboleja. Pyöritä rullia nauttiaksesi loputtomasta viihteestä ja mahdollisuudesta suuriin voittoihin.

Kitty Poppins: Feline Fantasy Embark On

AvatarUXin Kitty POPpins kertoo fantastisen tarinan kissakuningas Kitty POPpinsista, joka vie pelaajat omituiselle matkalle, joka on täynnä kissasymboleita ja yllätyksiä. Tämän kolikkopelin omituinen tausta, mukaansatempaava musiikki ja kultainen tunnelma sopivat pelaajille, jotka haluavat hauskan ja palkitsevan pelikokemuksen.

Kitty Poppins, hänen karvaiset kaverinsa ja ihastuttava seikkailu odottavat sinua rullilla. Kitty POPpins -kolikkopelissä on neljä söpöä kissaa palkkioina. Medioihin kuuluu kisun tyylisiä hattuja ja kauluksia. A-9-pokkarikorttisymbolit ovat arvoltaan alhaisimmat. Lopuksi scatter-symboli on kalaluu.

Ota kissoja viiksistään kiinni ja voita suuria summia

Kitty Poppins on kolikkopeli, jossa on 5×5-ruutumatriisi, 59,049 voittolinjaa ja 96,032 % palautus pelaajalle. Voit panostaa 0,2 – 40 kolikkoa jokaisella pyöräytyksellä.

Löydä kuningas kissa saadaksesi täydellisiä bonuksia

Kitty Poppins ei ole pelkästään suloinen, vaan siinä on myös monia lumoavia bonusominaisuuksia. Näihin kuuluvat mm:

MultiPop

Satunnaiset solut kerrotaan jokaisella uudella pyöräytyksellä. Voittoyhdistelmään kuuluva symboli korvataan toisella hahmolla, joka saa +1-kertoimen. Kunkin solun kerroin kasvaa jokaisen voittoyhdistelmän myötä, joka ilmestyy kyseiseen soluun.

King Cat

Tämä symboli voi aktivoitua milloin tahansa, ja se aktivoi jonkin alla luetelluista pelin sisäisistä tehostimista:

CATiliciuos Respin lisää satunnaisesti kertoimia ruudukkoon ja lukitsee kaikki sellaiset solut, joissa on kertoimia respiniä varten.
Solut, joihin on kiinnitetty kertoimia sisältäviä kehyksiä, valitaan uudelleen sekoitettaviksi voittoyhdistelmien luomiseksi.
Taulu poistetaan pyöräytyskierrosta varten valitsemalla satunnaisesti yksi tai kaksi symbolia. Tyhjät solut täytetään uusilla merkeillä, myös premium-rahoitteisilla.

Hanki ilmaiskierroksia

Jos saat 3, 4 tai viisi kalanluuta hajallaan ruudukkoon, saat 5, 8 tai 12 ilmaispeliä, joissa ruudukko laajenee 7, 8 tai yhdeksän rullalle.

Xpress

Voit avata kaikki pelitilat painamalla Xpress-näppäintä pelatessasi Kitty Poppinsia joko oikealla rahalla tai ilmaiseksi.

Kaksinkertaista mahdollisuutesi avata ilmaiskierroksia maksamalla 1,25 panoksesi määrästä.
King Cat -ominaisuus: Sinun on panostettava 7,5 kertaa panoksesi aktivoidaksesi toiminnon.
Ostobonus: Panosta 75-kertaisesti (200-kertaisesti), 500-kertaisesti (500-kertaisesti) tai 1 000-kertaisesti avataksesi 5, 8, 12 tai 15 ilmaiskierrosta.
Xpress ei välttämättä ole saatavilla kaikilla lainkäyttöalueilla.

Tutustu viehättävään kissamaisen hauskan maailmaan

Daubin Kitty Bingo ja Betsoftin Kawaii Kitty -kolikkopeli kietoo sinut söpöihin kissamaisiin ylilyönteihin.