Vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen voi olla vaikeaa niille, jotka ovat kiinnostuneita nettipelaamisesta. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Perusymmärrys siitä, miten kertoimet lasketaan, antaa kaikille online-vedonlyönnistä kiinnostuneille mahdollisuuden ymmärtää niitä ja soveltaa niitä vedonlyöntitoiminnassaan.

Mitä kertoimet ovat?

Pohjimmiltaan kertoimet kuvastavat tietyn lopputuloksen todennäköisyyttä tietyssä tapahtumassa.Mitä tämä tarkoittaa?” saatat kysyä.

Kaikki lopputulokset ovat mahdollisia jokaisessa tapahtumassa, johon vedonlyönti liittyy. Kertoimet ovat vain tulkinta näistä muutoksista. Vedonvälittäjien kertoimet heijastavat näitä muutoksia parhaalla mahdollisella tavalla ilman vedonvälittäjän etua. Useimmat online-vedonvälittäjät tarjoavat kolme vaihtoehtoa vedonlyöntikertoimien tarkasteluun: desimaalinen, murtolukukerroin tai amerikkalainen.

Desimaaliset kertoimet

Euroopassa käytetään usein desimaalikertoimia, ja niitä kutsutaan yksinkertaisesti eurooppalaisiksi kertoimiksi.

Voit muuntaa mahdollisuuden desimaalikertoimiksi yksinkertaisesti jakamalla todennäköisyysprosentin sadalla.

100/%Todennäköisyys = desimaalinen kerroin.

Jos ajattelet, että jollakin asialla on 50 prosentin mahdollisuus voittaa, niin:

100/50 = 2, eli kertoimet ovat 2,0.

Oletetaan, että haluat lyödä vetoa valinnasta, jonka desimaalikerroin on 2,0. Saat 2 dollaria takaisin jokaisesta panostamastasi dollarista, jos voitat. Saat 200 dollaria, jos panostat 100 dollaria. tämä summa sisältää alkuperäisen panoksesi Kertoimet.

Murtolukukertoimet

Isossa-Britanniassa käytetään edelleen yleisesti murtokertoimia. Niitä voidaan kutsua myös brittikertoimiksi, brittikertoimiksi tai perinteisiksi kertoimiksi. Nämä kertoimet osoittavat kokonaissumman, jonka vedonlyöjä saa voittaessaan suhteessa alkuperäiseen panokseensa. Murtoluvun 2,0 vastine on 1/1, joka tunnetaan myös nimellä even money tai even money.

Voit asettaa 1/1-vedon. Voitat 1 dollarin jokaisesta panostamastasi dollarista. Jos voitat, saat myös 1 dollarin takaisin. Näin saat kokonaistuotoksi 2 dollaria. 100 dollaria saat takaisin, jos panostat 100 dollaria 1/1:llä. Näin saat 200 dollarin kokonaistuoton.

Amerikkalaiset kertoimet

Nämä kertoimet, jotka tunnetaan myös nimellä Moneyline-kertoimet tai Moneyline-kertoimet, ovat yhdysvaltalaisten vedonvälittäjien suosimia. Nämä kertoimet voivat ilmaista tietyn lopputuloksen toteutumisen todennäköisyyden.

Yhdysvaltalaiset kertoimet ilmoittavat summan, jonka voittaisit 100 dollarin panoksella, jos ne on merkitty +-merkillä. Ne näyttävät myös, kuinka paljon sinun on panostettava voittaaksesi 100 dollaria, jos merkissä on +-merkki.

Jos lyöt vetoa tapahtumasta, jonka desimaalikertoimet ovat 2 tai murtokertoimet 1/1, Yhdysvaltain kertoimet vastaavat +100.100 panosta, jolloin voitat 100 dollaria. Voit lyödä vetoa desimaalikertoimella 1,5 tai murtokertoimella 1/2. Yhdysvaltain kertoimet ovat -200. Jos haluat voittaa 100 dollaria lisää, sinun on panostettava 200 dollaria.

Johtopäätös

Vedonlyöntipeli on tunnetusti “immeisten” peli. Yksityishenkilöiden on usein haastavaa tehdä pitkäaikaista voittoa vedonlyöntitoiminnallaan, koska lopputuloksen todennäköisyys on suuri ja vaikutusta on vaikea ennustaa.

Jos olet kiinnostunut urheiluvedonlyönnistä verkossa ja uskot voivasi tehdä voittoa, on tärkeää tehdä tutkimuksia ennen kuin aloitat vedonlyönnin. Näin varmistat, että sinulla on parhaat mahdollisuudet voittaa pitkällä aikavälillä.

Olisi valittava vedonvälittäjät, jotka tarjoavat alhaisimmat kertoimet ja parhaan vastineen rahalle. Vedonvälittäjät tarjoavat usein anteliaita ilmaisvetoja, joiden avulla voit kasvattaa voittojasi, jos käytät niitä viisaasti.

Tutustu perusteellisesti tapahtumaan, josta olet kiinnostunut lyömään vetoa. Aiempien suoritusten, tilastojen ja muiden lopputulokseen mahdollisesti vaikuttavien tietojen tarkastelu auttaa. Tämä auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen, joka antaa sinulle parhaat mahdollisuudet voittaa.Otteluvedonlyönti on asia, joka sinun pitäisi tuntea, jos olet kokenut vedonlyöjä. Tämä uusin uhkapelitrendi lupaa turvallisia ja varmoja vetoja. Se perustuu urheiluvedonlyönnin strategiaan. Tällaiset tarjoukset saattavat kuulostaa harjaantumattomalle silmälle huijaukselta tai roskapostilta. Siitä on tullut taitavien uhkapelaajien Mekka ympäri maailmaa sen jälkeen, kun se on ollut esillä lukuisilla uutiskanavilla ja uhkapeliblogeissa.

Ilmaisvedot ovat pyhä Graalin malja kaikille sovitetun vedonlyönnin harrastajille. Monet erinomaiset sivustot tarjoavat ajantasaisia listoja, mutta joskus ihmiset haluavat tietää, missä mahdollisen rikkauden lähde on. Nämä ovat parhaat sivustot:

Vedonlyöntipörssi

Jokainen vedonlyöntipelaaja tarvitsee vedonlyöntipörssin sijoittaakseen “lay-vedot”. Betfair on paras. Voit lyödä vetoja muita vastaan vedonlyöntipörssissä perinteisten vedonvälittäjien sijaan. Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska vedonlyönnin perusta riippuu kyvystäsi löytää vastapanos ilmaiselle vedollesi, jotta voitat joka kerta. Vaikka kyse olisi vain muutamasta pennistä. Jos “Betfair” ei sovi tarpeisiisi, “Betdaq” on vaihtoehto.

Parhaat online-vedonvälittäjät

Vaikka lähes jokainen nettivedonvälittäjä tarjoaa nykyään ilmaisvetoja, jokaisella on omat erityispiirteensä. Ensinnäkin, sinun tulisi tietää, onko sinun panoksesi palautettava vai ei palautettava. Jos voitat, saat voittosi takaisin. Jotkut kasinot antavat sinulle kaikki rahat, kun taas toiset antavat sinulle murto-osan. Seuraavaksi sinun on päätettävä, kuinka paljon haluat pelata. Olisi hyödyllistä, jos aloittaisit pienestä ja rakentaisit pelikassaasi. Näin matching-vedonlyönti yleensä toimii.

Suuret panokset

Jos tunnet itsesi luottavaiseksi, voit ottaa isoja vetoja Boylesportissa, Bet 365:ssä ja VC:ssä. Ne tarjoavat jopa 250 PS ilmaisina vetoina. Voit tehdä voittoa matching-vedonlyönnillä pysymällä ajan tasalla kaikista uusista tarjouksista, rekisteröitymällä nettivedonlyöntisivustolle tai tutustumalla säännöllisesti vedonvälittäjien verkkosivustoihin.

Tee pieniä vetoja

Paras paikka aloittaa on “Coral”, joka tarjoaa 10 PS:n ilmaisen vedon ja 105 PS:n käteispalautuksen. Voit saada 10 PS:n bonusvedon myös ‘Paddy Powerilta’ ja ‘Skyltä’. Näiden pienten sijoitusten avulla voit harjoitella matching-vedonlyöntitekniikoita, kunnes aikasi on oikea.